Nova prodavnica vunice u Nišu “Petlja & Petlja”

posted in: Ostalo | 4

U Nišu je nedavno otvorena nova prodavinica vunice i pozamanterije “Petlja & Petlja”. Izbor je odličan, i tek će se povećavati 🙂

Prodavnica vunice Niš Petlja&Petlja

U ponudi su vunice različitog kvaliteta, sastava i gramaže, ali i pamučni konci, filc, lan, satenske trake…

vunica 1

Veliki je izbor i igala za pletenje- ima ih plastičnih, sjajnih i svetlećih, metalnih, drvenih, različitih debljina i dužina, kružnih… Tu su i heklice, alati za pravljenje pufni, krive igle za pletenje, markeri i pribor za pustovanje.

Igle za pletenje

Ono što će ovu prodavnicu razlikovati od drugih u Nišu je to što će se u njoj održavati kursevi pletenja, zlatoveza i pustovanja. Časovi su sredom, četvrtkom, petkom i subotom, u večernjim satima.

Škola pletenja

Obuku vrši Sunčica, koja je prošle godine sa mnom držala časove pletenja za studentkinje i naučila dosta njih da pletu, a sad ima želju da prenese i veštine zlatoveza i pustovanja na druge.

Sunčica pletilja

Ja sam prilikom kupovine bila prilično neodlučna od prevelikog izbora, ali sam se na kraju častila ovim 🙂

Moja vunica

Kupila sam pamučni konac i vunicu- mešavinu vune, kašmira i akrila. A na poklon od drugarice sam dobila fluorescentne igle.

Još jedna prednost ove prodavnice, koju moram da istaknem, je to što je velika, prostrana, sa posebnim delom za obuku, dobro osvetljena, tako da nema guranja i gušenja 🙂

Nalazi se u ulici Kralja Stefana Prvovenčanog 12, u Nišu, a ako niste iz Niša sve informacije možete dobiti na Fejsbuk stranici Imam petlju. Više fotografija koje sam zabeležila možete videti u galeriji ispod.

4 Responses

  1. Sunčica

    Da li još uvek postoji ova radnja u Nišu i da li i dalje drži časove?

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.