Napokon subota!

| 10

Jedva sam dočekala ovaj dan! Da se naspavam, da sedim kući i da radim. Ova nedelja mi je bila pravi haos. Počela su mi predavanja na fakultetu koja nisam imala mesec i po tako da sad pokušavam da se prilagodim tome jer sam i u prethodnom semestru ređe posećivala fakultet 🙂 Još mi je i raspored katastrofa… Počela sam i da spremam ispit za martovski rok = držite mi palčeve 🙂 I naravno, imam neke nezavršene radove i narudžbine koje se jedva uklapaju u raspored pa se to odužilo malo…
Trenutno radim neke cvetiće, neke od vunice, neke od konca, šta će biti od toga- videćete uskoro 🙂 Ovo je stanje na mom stolu od pre par minuta (i nije neki lom, kako zna da bude 😀 )

A evo i par novosti…
Na mojoj Fejsbuk strani je u toku akcija, snižene su zimke stvarčice, tako da možete da iskoristite to i nabavite sebi neku kapicu ili šal za sledeću zimu. Mada, gledala sam prognozu za mart, moguće je da će vam trebati i ove iako trenutno deluje da stižu topliji dani… Kliknite OVDE da pogledate.

Takođe, najavljujem i neke nagradne igrice opet, jer 8. mart se bliži 🙂
I za kraj, za sve koji vode blogove, evo jednog novog sajta gde možete da ostavite podatke o svom blogu. Blogovi se razvrstavaju po kategorijama, a možete da izaberete najviše 3 kategorije kad se prijavljujete, što je super jer retko ko piše samo o jednoj temi :)) Evo linka http://www.co-dizajn.com/, ja sam se priključila sinoć a tu je još par blogerki koje pratim ( Raki, Beba StillEnter La La Land, Oggy). Ima i onih koje do sad nisam spazila, tako da možete da otkrijete i nekog novog, zanimljivog.


Do sledećeg kuckanja 
:*
Nataša


10 Responses

  1. Magrit

    Vrednice ! 🙂
    Drzimo ti palceve !
    Prvo za snagu, volju, uspesne ispite, laka pitanja, pitanja na koja znas odgovor ! A usput i da ti uspe snizenje 🙂

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.