Kreativno heklanje, mart 2015

posted in: O svačemu, Šeme za heklanje | 3

Već sam vam pisala o ovom časopisu kad je izašao prvi broj. Nije me razočarao ni svaki sledeći 🙂 Kupujem i njega i Kreativno štrikanje. Mada, priznajem da ništa do sad nisam uradila po šemama iz njih, ali dobro, ima vremena. Zato su časopisi dobri, za kolekciju, za naredne generacije. Kako za prethodne brojeve nisam stigla da napišem tekstove i iznesem mišljenje, od ovog martovskog izdanja, pa za sve naredne se nadam da ću se urediti i na vreme objavljivati postove.

kreativno heklanje (6)

Martovski broj je pun nekih lepih boja. Najviše su mi se dopali ovi prolećni džemperići u narandžastoj i plavoj boji. Laki su za izradu i dobri za kombinovanje sa ostalom garderobom.

kreativno heklanje (3)

kreativno heklanje (2)

Volim heklane prsluke, trenutno radim jedan za sestru, pa mi se i ovaj model baš dopao, iako mi boje nisu među omiljenima 🙂

kreativno heklanje (4)

Obožavam ove boje, džemperić mi je presladak, iako je heklanje moherom pravi izazov, ali šal… Šal mi je u stilu “put a milje on you”. Koliko god volela heklanje i heklane komade i poštovala sve one koji se bave heklanjem, mislim da su ovakvi modeli odavno prevaziđeni, i da mnogima stvaraju upravo taj utisak- da ste stavili heklani stolnjak oko vrata. Bar je moje mišljenje takvo.

kreativno heklanje (1)

Trouglaste šalove volim i da pravim i da nosim. Ovaj model mi je baš lep, lak je za heklanje, ali mislim da je trebao da završi u nekom jesenjem izdanju časopisa 🙂

kreativno heklanje (5)

Što se tiče ostatka, nisam ni preterano oduševljena, ni razočarana. Definitivno sam rešila da kupujem ovaj časopis dokle god bude izlazio, možda čak i da se pretplatim, kako ne bih razmišljala o nabavci.

Mnogo poruka i mejlova mi je stiglo upravo sa tim pitanjem – gde nabaviti časopis. Ako ste propustili neki broj, ne živite u Srbiji, ili želite da se pretplatite, pišite im na pretplata@color.rs 🙂

Ostala sam vam dužna za rezultate nagradnih igrica. 17. marta sam izvukla dobitnice i objavila na mojoj Fejsbuk strani. Ako niste videli, to su:

1. Tanja- grejači za uši
2. Stana Medić – komplet konaca, paketić br. 1
3. Marija Janićijević- komplet konaca, paketić br.2

Javila se u komentarima i jedna gospođa Svetlana, koja je napisala da bi konci poslužili udruženju “Osmeh na dlanu” – deci sa smetnjama u razvoju. Ako niste znali danas je Svetski dan posvećen osobama sa Daunovim sindromom. Bez obzira na to, već sam rešila sam da njoj pošaljem neke vunice, pa pozivam i vas ako imate šta da pošaljete ovom udruženju da im se javite na Fejsbuk stranici, ili pišite meni, pa ću vam proslediti mejl za kontakt.

Da li ste vi kupile martovsko Kreativno heklanje? 🙂 Kakvi su vaši utisci?

Do sledećeg kuckanja,

Nataša

 

 3 Responses

  1. Danijela Djokic

    kupujem sve brojeve i heklanje i pletenje i radim baaas dosta

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.