Kreativno heklanje, jul 2015. + Kreativno štrikanje i Kukičanje

 

Pošto kasnim sa utiscima o Kreativnom štrikanju i novom časopisu Kukičanje, napisaću prvo koju o julskom broju Kreativno heklanje 🙂

casopisi heklanje pletenje kukicanje seme

U ovom broju možete pronaći dosta lepih, modernih i laganih komada, lepih boja. Na kiosku mi je pažnju odmah privukla haljina sa naslovnice.

kreativno heklanje

Moj izbor najlepših modela je sledeći (klik na sliku za uvećani prikaz)

Prelepa tirkizna haljina za plažu, rupičasta plava tunika, bluza u boji maline i lubenice i bluzica i majica u bojama limete i dinje su komadi vredni pažnje! Heklane torbe i šešir su dodaci koji su potrebni svakoj ženi, a uz to su i laki za izradu.

Iako i u ovom broju ima modela koji mi se ne sviđaju, neću se njima baviti, jer su ih ostali zasenili. A i ukusi su različiti… Mislim da ovaj broj, nakon prethodnog u koji sam bila dosta razočarana, vredi kupovine!

kreativno strikanje i kukicanje jun

Kukičanje je novi časopis za koji sam saznala na Kristininom blogu. Morala sam da ga kupim, naravno 🙂 Ima finih modela majčica, ali su mi kupaći kostimi ipak bili zanimljiviji.

Kreativno štrikanje u junskom broju takođe nudi lepe letnje modele, a ja izdvajam ova dva 🙂

kreativno strikanje jun

Da li ste nabavili ove brojeve? Kakvi su vaši utisci?

Do sledećeg kuckanja,

Nataša
  1. mimi

    Počinjem sezonu komentara 🙂 Kupila sam Kukičanje da mi pravi društvo na moru. To je prvi časopis o heklanju koji sam kupila – do sada sam bila samouka – Youztube i pomoć svekrve 🙂 Moram da priznam da nisam baš zadovoljna načinima na koji su objašnjene šeme. Niswam shvatila šta znači “fantazija” bod – čini mi se kao da u svakoj šemi ima drugačije značenje. U svakom slučaju, inspirisao me je časopis da nahekla sebi kupaći – po slobodnoj šemi — i jako sam zadovoljna kako je ispao 🙂

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.