Blogovanje

posted in: O svačemu | 2

Opet dugo nisam pisala. Imala sam planove za tekstove na blogu, pripremljene tekstove, fotografije, ali obaveze i razne okolnosti su me odvukle od svega toga… Zadnjih nekoliko dana opet iščitavam blogove koje pratim, dok heklam gledam Jutuberke koje su mi zanimljive i dobijam motivaciju za pisanje i bavljenje blogom.

motivacija1

 

Biće nekih izmena u postovima i kategorijama koje sam i ranije planirala, a verovatno i u izgledu bloga. Razmišljam i o snimanju videa u kojima bih pokazivala kapice i ostale radove jer se tako mogu mnogo bolje prikazati nego preko fotografije.

Promene do kojih je već došlo tiču se same izrade i heklanja. Na mom blogu i stranici do daljnjeg neće biti pletenih radova, već samo heklanih. Pre svega zbog toga što sam ja prestala da se bavim pletenjem još pre tri godine. Mnogi koji prate moj rad znaju da smo radile nana, mama i ja. One su bile zadužene više za pletenje, a često i za heklanje osnova za kape i šalove, a ja sam radila detalje, osmišljavala modele, fotografisala, bavila se blogom, Fejsbuk stranicom i ostalim društvenim mrežama. Nažalost, ostala sam prvo bez nane, a nedavno i bez mame, i to je tema o kojoj ne bih mnogo pisala jer mi je još uvek jako teško.

Ali, posao je posao i tu ne planiram da pravim pauze i odustajem. Nisam gubila vreme već sam početkom ove sezone kontaktirala jednu Milicu i pitala je da radi sa mnom kapice. Upoznale smo se u školici heklanja i pletenja koju sam držala za studentkinje, sviđalo mi se kako radi, a pošto je i nezaposlena mama, dvoumljenja sa moje strane nije bilo 🙂 Pristala je i sada radimo zajedno.

Da se vratim na blog… Ono što me najviše motiviše da nastavim da objavljujem postove je broj poseta na blogu, koji je veliki iako ništa nisam objavila već neko vreme. Hvala svima koji svrate da potraže inspiraciju, neku šemu za heklanje ili kapicu za dete 🙂 Nadam se da ćete nastaviti da pratite moje objave, a ja ću se truditi da bude raznolikog sadržaja, a ne samo mojih radova. Ono što već mogu da najavim su tekstovi o majčinstvu i proizvodima za bebe, jer sam sigurna da će značiti trudnicama i taze mamama 🙂 Nastavljam sa inspiracijama za heklanje i pletenje i postove na te teme ćete moći da očekujete svakog vikenda.

I za kraj, jedna sličica koju sam nedavno našla na Pinterestu i jako mi se dopala jer prikazuje kako se osećam već neko vreme…

zahvalnost

 

Čitamo se 🙂

Nataša

2 Responses

  1. Đelila

    Svakako treba da nastavite. Kada sam počela pisati svoj blog ovo je bio jedan od prvih koje sam počela pratiti. Ne ostavljam često komentare ali čitam svaki post. Iako ja više pletem uživam gledajući i heklane radove, divni su i inspirativni.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.