Summer break

posted in: Putovanja | 3
Znate da me grize savest svaki put kad vidim da nisam pisala više od nedelju dana, a sad su prošle tri nedelje od poslednjeg posta… I skoro svakog meseca pišem kako ću da se popravim i opet mi se desi da napravim pauzu. Ali, treba i to nekad 🙂
Odmor mi se više sveo na odmor od kompa nego od samog rada tj. heklanja 🙂
A za ovo vreme bez blogovanja završila sam neke ešarpe, kovrdžavi šal, jednu opheklanu flašu, sebi prvi bolero, kurs zlatoveza, popela na još dva planinska vrha, upoznala još dve mlade koleginice po igli 🙂 Jednu dogovoreno u Nišu, drugu slučajno u Sokobanji. Ko prati moju fb stranicu mogao je da vidi da sam i na odmoru heklala, na plaži, terasi, u busu, a i kad sam se vratila nastavila sam i opet pravim nešto za sebe pa onda počinjem polako sa pripremama za jesen i zimu.
Fotke kako heklam nemam, osim nekih sa mobilnog koje nisu baš kvalitetne, ali ću vam kroz par pokazati neka lepa mesta gde sam bila.
Ovo je ispred vrha Oštra čuka na planini Devici, a ispod mesto gde bih rado boravila 🙂 Jedna od retkih kućica u ovom kraju, sa divnom okolinom i pogledom…
Pogled sa vrha
Centar Sokobanje, deluje prazno kad sam slikala, inače je banja puna turista, naročito mladih (za smeštaj preporučujem ovu kuću)
Osvajali smo Sokograd 🙂 Uz malo upornosti i hrabrosti može da se izađe na najvišu kulu, a pogled odozgo je takođe prelep.
   Bovansko jezero
Planina Gramada- pogled na Vlasinsko jezero i berače borovnica.
   Vlasinsko jezero
 Posle dužeg vremena (2 godine tačnije) vozila sam bajs- još jedan od načina da pobegnem u prirodu 🙂 Na slici je spomen park Bubanj u Nišu. 
I za kraj, nešto slatko :)) Pravila sam sendviče sa sladoledom, super su za ove tople dane a i brzo se prave. Recept je iz poslednjeg Mezze broja.

Očekujte ubrzo sledeći post, sređujem slike uveliko tako da neće biti uskoro pauze od 3 nedelje :))

:*
Nataša

3 Responses

  1. meggy pokins

    divan ti je blog 🙂 a ovaj post mi je narocito drag jer sam i ja bila (doduse negde u aprilu) u Nisu i obilazila Sokograd i Bovansko jezero :)) stvarno je prelep dozivljaj!!

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.