Stara planina i Blogomanija

posted in: Internet, O svačemu, Putovanja | 7
Kad sam saznala da će se organizovati Blogomanija svako kome bih rekla da idem na Staru planinu mislio je da idem da planinarim ili da odmaram, valjda to više liči na mene 🙂 Ali ovog puta sam išla na konferenciju posvećenu blogovima i blogerima iz celog regiona.
Provela sam tri divna dana na planini, u hotelu Falkensteiner Stara planina. Nisam stigla da obiđem ceo hotel i žao mi je zbog toga, ali biće još prilika, nadam se 🙂 Ono što mogu da potvrdim je da su sobe prelepe, hrana jako ukusna (bilo je svega i svačega, ali i posne hrane koja je bila posebno obeležena), da je osoblje jako ljubazno i da su bez problema odgovarali na sva naša pitanja i zahteve. Informacije o hotelu i više fotografija možete da pogledate na njihovom sajtu.
Obzirom na to da ne volim ni zimu, ni sneg, i da je bilo baš hladno, nisam se šetala mnogo, a nisam ni mnogo slika napravila, tako da se izbor za blog sveo na ovu, kad nisam ni znala da slikaju 🙂
A pahuljice su nas sve oduševile, baš su se uklopile uz naše pletenine…
Što se tiče same konferencije i predavanja, to već nisam propuštala 🙂 Bilo je raznih tema, govornika i predavača iz različitih oblasti, i od svakog je moglo da se čuje nešto novo i korisno. Ako vas zanima šta smo sve to čuli, možete da pogledate snimke na http://www.livetv.rs (izbaciće tokom dana sve).
Ono što je još bitnije i zanimljivije je upoznavanje i povezivanje sa tim ljudima koji su došli (a bilo ih je oko 400) i to je već nešto što ne može da se prenese ni pisanjem, ni snimanjem. Sva ta pozitivna atmosfera, druženja, nova poznanstva i razgovori i te kako motivišu za dalji rad.
A ako ste mislili da sam odmarala ruke, varate se 🙂 Hvala @IgorSavic za fotku.

7 Responses

  1. BRANKKO

    Drago mi je da si bila i da smo se konačno upoznali i uživo 😉

    VEEELIIIKKIII POZDRAV!

  2. » Blogomanija iz roze ugla

    […] Prošle godine sam se trudila da odslušam sva predavanja za koja sam smatrala da su mi bitna, i išla sam na nekoliko radionica, a ove godine je to bilo nemoguće, najviše zbog toga što sam se ove godine našla u ulozi predavača. Svi dogovori, druženja i celodnevna radionica u subotu su me odvukili iz glavne sale, tako da tek sada gledam snimke koji su objavljeni na livetv.rs. […]

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.