Kreativna radionica Beba Still

posted in: Kreativci | 19
Beba Still je kreativna radionica u kojoj vredno rade tri generacije žena u porodici, gde svaka svojom maštom, umećem i idejama podjednako doprinosi.
Otuda i tolika raznovrsnost u radovima, kombinovanje najrazličitijih materijala i tehnika, mešavina stilova, i sve pretočeno u divne ogrlice, narukvice, broševe, prstenje, minđuše, torbe, ešarpe.
Drvene perle, akrilne ili staklene, čipka ili saten, karo, pruga ili tufna, stari satovi, lanci, cvetovi ili mašne, dugmad, polimerna glina… Sve su to one.
Kako same kažu, cilj im je da uče jedna drugu, da istražuju nove materijale i tehnike, da svaki komad iz njihove radionice na način na koji je nastao bude i nošen, s ljubavlju.
I za kraj, ove vredne dame vam poklanjaju broš 🙂
Potrebno je da do ponedeljka ostavite komentar ispod posta sa svojom adresom elektronske pošte a u utorak ćemo izvući srećnu dobitnicu pomoću random.org.
Posetite njihov blog bebastill.blogspot.com, i stranicu na Fejsbuku  http://www.facebook.com/fashion.handmade.
Srećno!
Nataša

dodato 25.12.

Konmentar broj 6 je dobio broš. Čestitamo Suzani!

19 Responses

 1. Natalija

  Brosh je jednom recju setan..podseca me na mene bash u ovom trenutku…tako sklupcana, neobicna, zamisljena…. ♥

 2. Anonymous

  Sjajno, vredne dame! Divno je biti kreativan, a još od toga napraviti nešto od čega čovek može da se izdržava – to je prava stvar u ovom vremenu krize i opšte nezaposlenosti. Lep je i ovaj broš, ali onaj sa sovom – nešto lepše i interesantnije nisam odavno videla. Samo napred!
  bibsy2015@yahoo.com

 3. Anonymous

  Predivno, maštovito, kreativno… Zaista prava umetnost! Volim nakit i lepe unikatne predmete. Na mene lično najjači utisak ostavile su prve minđuše i siva torba, ali sve zavisi od ukusa. Broš je jako lep, prava mala slika. Izuzetno poštujem svaki talenat i trud koji se ulaže u bilo koji ručni rad. Samo nastavite sa radom! cecabrkic@yahoo.com

 4. nives

  već dugo pratim i svaki put sam oduševljena sve je prelijepo kombinacije boja, materijala i tehnika odlično je

 5. Aleksandra Jovankin

  Potpuno podržavam izradu rukotvorina i rad kreativnih ljudi naspram mašinerije industrijske izrade. Za poklone prijateljima biram ručne radove kad god mogu, i iako bih mogla da isti predmet kupim i kod kod Kineza za jeftinije pare, takvi pokloni često nemaju dušu i duh koji pokreće. Postoji nešto toplo u tome da dobijete poklon koji je neko izradio, nad njim bdio, razmišljao, uklapao delove, crtao ckice, krojio… Nema plemenitijeg čina od kupovine rukotvorina i za onog koji kupuje i za onog od kog kupujete!
  Beba still studio mi je podario mnoge lepe trenutke, meni i mojim prijateljima koji vole ovakve stvari, obojili neke sive dane, izmamili osmehe na lice…
  I hvala im na tome!

 6. Anonymous

  Stvarno je sve divno! Svaka cast za kreativnost!! :))

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.