Intervju za magazin nish.rs

posted in: Intervju | 3
Meni je ova godina odlično počela, kako zbog drugih stvari tako i zbog ovog… Juče je u magazinu nish.rs, u Modnom kutku objavljen intervju sa mnom, a osim intervjua možete da pročitate i par korisnih saveta. Ovo je deo, a ceo tekst vidite ovde ili klikom na sliku.

Zima, zima, e, pa šta je…
Intervju sa Natašom Blagojević – dizajnerka zimskih modnih detalja

Osim estetske strane,  modni aksesoari o kojima vam pišemo imaju i funkcionalnu stranu, a to je da nas greju tokom zimskih dana i omoguće da uživamo u zimskim čarima. Što se tiče samog izbora kape, šala i rukavica – ne postoji pogrešan, dovoljno je da uskladite sa kaputom, torbicom i čizmama.
Ipak, postoje nekoliko pravila koje morate poštovati prilikom kombinovanja šala, koji je poslednjih godina postao neizostavan modni dodatak. U zavisnosti od kaputa, odaberite šal, ako vam je kaput tanji i elegantniji, neka takav bude i šal. Ono što čini zanimljivim ove modne aksesoare je to da po bontonu dame ne moraju nigde da skinu ni šal, ni kapu, a ni rukavice, čak i kada se pozdravljaju, tako da vam u zatvorenim prostorijama mogu poslužiti kao modni dodaci. Ukoliko se već pitate gde možete da nabavite nove zimske aksesoare za hladne dane, ne brinite, Modni kutak misli na vas. Ako želite da i vi budete vođeni našim naslovom i da vam hladni dani ne predstavljaju prepreku, posetite Natašu Blagojević. Ova devojka se, pored studiranja ekonomije, bavi izradom unikatnih modnih odevnih predmeta. Njene divne radove možete pogledati i naručiti na sajtu http://nakyhandmade.com/, a u nastavku pročitajte intervju sa Natašom o njenom početku karijere.

 

3 Responses

  1. Nena3110

    Čestitm, Naky, i želim ti da sve bude kao početak godine, uspešno i srećno!
    Uh, izgubih komentar, jer mi izleteše slovca provere kad sam napuštala stranicu, kasno ih videh, a to mi se dešava i na drugim blogovima, posle se pitam-gde je komentar koji sam pisala.
    Ja po nekad žurim, da vidim i druge blogove, a ne znam čemu služe ta slova. Volela bih kad bi ih svi skinuli.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.