Instagram pregled nedelje #13

posted in: Pregled nedelje | 0

Prošla nedelja mi je bila nedelja bez interneta… U utorak smo preselili ADSL sa jedne adrese na drugu, i od utorka do danas u svojoj kući nemam internet. Naravno, niko iz Telekoma nam nije rekao da ta selidba može da potraje i petnaest dana. Prošli put su nam za jedan dan prebacili… Da sam znala, bar bih se psihički pripremila 🙂 Dobro je što preko telefona mogu da završim dosta stvari, ali opet, nije to- to. Ugrabila sam trenutak da dođem kod mojih i posvetim koji sat blogu.

Dani bez interneta ujedno znače i više vremena za heklanje, pa sam se pored narudžbina bavila i heklanjem stvari za Blogomaniju koja se sledećeg vikenda održava na Kopaoniku.

Pogledajte šta sam tokom prošle nedelje radila i objavila na Instagramu.

/ / / / // / / / /

/

Svaki rad ima svoju priču… Viteza bez crnih šara naručila je Una za svog dečka. Sivo – crni komplet (šal, Mini Maus i sova) je naručila Ana za dvogodišnju ćerkicu. Bela beretka sa pufnom je isto za devojčicu od dve godine (već je ponosno šeta gradom 🙂 ). Radovi sa puff bodom su za poklone… Vitez kapa sa šarama ide jednoj Ani, a uradila sam još jednu koja putuje za Beč. Kapu sa ušima i rupičastu belu naručila je Anne. A vunice sam dobila na poklon od moje drugarice Dace iz udruženja Mladi za turizam, koju sam ugostila na jedan dan 🙂 Hvala joj!

Ove nedelje me čeka dosta posla, a u četvrtak pravac Kopaonik 🙂

Lepu i snežnu nedelju vam želim!

Nataša

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.