Dođi, vidi, heklaj: Bolje Kina nego neka tamo baba

| 1

Tweet

Ovo je prvi put da postavljam post nekog drugog 🙂 Ali eto, devojka se isto bavi ručnim radom, a napisla je post sa kojim se u potpunosi slažem, pa da ne bih ponavljala istu priču, širim njenu…
U  doba sezonske robe koja se i unutar sezone mijenja; u doba kad je definicija individualnosti da nađeš isti komad koji svi nose u boji koju još nitko nema; u doba kada nije poenta naći onaj jedan sve vremenski komad koji će vas žicati i klinci kad odrastu nego paziti da se ne pojaviš više puta istom; u doba kineskih dućana, ebaya, H&M-a, New Yorker-a, C&A, i sličnih, gdje je nestao čovjek?

Gdje je nestala kreativnost? Naše fashion blogerice su ili navučene na H&M, Zaru, C&A, ili, u malo boljim slučajevima, pljačkaju mamine i bakine ormare. 

Zašto ih pljačkaju? Jer su one znale. One su znale što kupovati i zašto. To su mahom kvalitetni ručno šivani, ručno vezeni, ručno pleteni , ručno nizani komadi. Primijetit ćete da se nešto ponavlja. Ono ručno. E, pa, o tome sam i htjela nešto reći. 

Klik na link da pročitate ceo tekst: Dođi, vidi, heklaj: Bolje Kina nego neka tamo baba

  1. Ksen S

    awwww! Naky baš mi je drago da vidim koliko nas ima istog mišljenja! valjda to dođe samo po sebi s prvim ručnim radom, nekako se uvuče u čoveka poštovanje prema ručno izrađenom.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.